Deckare skrivna av Kenneth Eade

Kenneth Eade – A PATRIOT´S ACT

När en naturaliserad amerikan försvinner i Irak, så agerar advokaten Brent Marks och tar kampen med den amerikanska regeringen och dess konstitution. 

Ahmed Khury som är revisor i Santa Barbara, California agerar då hans bror Sabeen är en misstänkt penningtvättare i Irak. 

Men, innan Ahmed hinner ta sitt första steg för att hjälpa sin bror, så befinner han sig mycket olustigt på Guantanamo Bay, där han torteras, därför att den amerikanska administrationen försöker få information från honom som han inte har. 

Brent Marks tar kampen genom rättssystemet och det blir en dramatisk berättelse med både mord, korruption och försök att undanhålla sanningen blir en del av det hela och då går ingen säker. 

Författare: Kenneth Eade

Titel: A PATRIOT´S ACT

Utgivningsår: 2014

Förlag: Times Square Publishing

Antal sidor: 387

Språk: Engelska

Kenneth Eade – Predatory Kill

 

Advokaten Brent Marks är tillbaka och denna gång tar han ett fall som handlar om bankvärlden och de orimliga lån och villkor som erbjuds där. 

Hans klient April Marsh har nämligen hamnat i en situation där lånet från banken har medfört en felaktig avslutning av det lån som hennes föräldrar utsatts för. 

Fallet leder till en mordutredning, då April´s föräldrar attackeras i sitt hem i Santa Barbara, California. Under attacken så dödas hennes mamma och enda vittnet är nu hennes far. 

Polisen har noll spår att gå efter, men April är övertygad om att utlånaren från Banken ligger bakom det hela. 

Frågan som ställs är: Står bankerna ovanför lagarna?

 

Författare: Kenneth Eade

Titel: Predatory Kill

Utgivningsår: 2014

Förlag: Times Square Publishing

Antal sidor: 316

Språk: Engelska